KageOpskrifter
mandag den 26. august 2013
Tykmælkskage
10
dl.
Tykmælk
630
gram
Sukker
720
gram
Hvedemel
5
tsk.
Kanel, stødt *
5
tsk.
Natron *
200
gram
Smør
100
gram
Smør
4
dl.
Flormelis
2
tsk.
Vanillesukker
2
tsk.
Kakao
4
spsk.
Kaffe færdiglavet
Alle ingredienser til dej blandes sammen, dog kommes den smeltede smør i til sidst.
Kommes i en bradepande ca. 33x38 cm. og bages ved 200 grader C. alm. ovn i 30-45 minutter.
Glasuren varmes og hældes på den varme kage.
Til 24 personer! Kilde: Karolines Køkken
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Nyere opslag
Start
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar