400 | gram | Sukker |
4 | Æg | |
450 | gram | Hvedemel |
5 | tsk. | Vanillesukker |
5 | spsk. | Kakao |
4 | tsk. | Bagepulver |
3.75 | dl. | Sødmælk |
300 | gram | Margarine |
Glasur: | ||
200 | gram | Margarine |
7 | spsk. | Kaffe færdiglavet |
375 | gram | Flormelis |
3.5 | spsk. | Kakao |
300 | gram | Kokosmel |
3 | tsk. | Vanillesukker |
Sukker og æg piskes godt. Mel, vanille, kakao og bagepulver blandes skiftevis med mælken i dejen. Til sidst røres den smeltede, afkølede margarine i. Bages i en smurt bradepande ca. 28 x 41 cm. ved 190 grader C. alm. ovn i ca. 25 min. Når kagen er afkølet - ikke helt kold - lægges kakaoglasur på hele overfladen. Alle ingredienser til glasuren varmes i en gryde og påsmøres. Til 24 personer Kilde: Karolines Køkken |
tirsdag den 27. august 2013
Den du nok ved (En kage)
Ingredienser:
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar